Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

ster haken patroon

Nu het kouder wordt buiten het al gauw donker wordt en de kaarsjes alweer volop branden in huis en de meeste mensen nog moeten wennen aan het idee dat het nu toch echt herfst is verlangen wij alvast naar de kerstdagen. Hoeveel vasten is de rand in totaal.


Haakpatroon Ster Voor Beginners Diagram En Uitgeschreven Gratis Haakpatroon Haakpatroon Haken

Dit tutteldoekje met een uiltje in het midden vind je op de site Lola is hooked.

. Reden genoeg om kerststerren te haken vonden wij. Vorig jaar plaatste ik het vertaalde patroon van deze ster. Ik hoop dat jullie ook dit jaar weer veel plezier hebben met het haken van sterren. Breien haken naaien pimpen knopen etc.

Het is afgeleid van een bestaand patroon maar dat vond ik niet mooi. 115v 5l Hecht af. Laat het toeval nou zo zijn dat mijn moeder zonder het van mij te weten hetzelfde patroon gevonden had en ook deze mooie sterren haakte. Klik hier voor de andere patronen.

Daar heb ik gelijk een stokje voor gestoken door een roze hart voor haar te haken. Je kunt de ster ook dichthaken voor een extra stoer resultaat dit doe je door een toer vasten rondom de hele ster te haken. Neem 5 st op en. Om dit te.

De bovenste ster op. Langs iedere punt in de punt 1v 1l 1v. Je haakt deze vasten zowel door het voorpand en het achterpand van. Dit jaar heb ik zelf een ster gemaakt.

En nu weer haken. 2 v in elke 3e v 20 v 5. Lieve lezers van mijn blog. Ik hoop dat ik hier de komende tijd nog meer leuke dingen kan laten zien.

27-sep-2014 - Makkelijk haakpatroon van een ster. Een gratis Nederlands haakpatroon van een kerst ster. Als je wat minder tijd hebt kun je uiteraard ook een aantal losse versieringen haken voor in de kerstboom. Een eenvoudig patroon om een ster met zes punten te haken.

Dit tutteldoekje is een patroon. Het patroon voor deze kerststerren op de site van Ravelien komt met een waarschuwing het haken van sterretjes is namelijk verslavend gebleken. Vandaag kwam ik op Ravelry een mooi patroon tegen van een popcorn ster. Om de ster op.

Hang deze geweldige advent ster aan je deur en het is meteen Kerst. Ongeveer 26 x 26 cm. Eerder vertaalde ik twee patronen van een ster. Mijn dochter wou vandaag gelijk de grote roze ster inpikken.

Gratis haakpatroontjes van sterren. Een creatief DIY blog. TOER 1 goede kant. Onderdeel van een kerstslinger van katoen op de site staan ook patronen van een kerstboom sneeuwvlok en hartje.

Freppi Gratis Haakpatronen Sterren Kerststerren. - 1 bolletje Catania - haaknaald 3 mm. Een close-up van het middendeel versierd met kraaltjes een paillet en een kettingsteek van lurex-garen. Ik wilde graag een zes-puntige ster haken maar kon er geen patroon van vinden.

Tijd om sterren te gaan haken voor in de boom of voor het raam. Afmeting van de ster. Je hebt nu 20 steken. Dat is deze geworden.

Doe hier inspiratie op en lees hoe je eenvoudig de leukste dingen kunt maken dmv. Neem de eerste lussteek van de toer anders komen de punten niet recht onder elkaar. Als ik het patroon uitdelen kom ik op 88 vasten uit maar als ik de rand haak kom ik elke keer niet uit. 2 v in elke 2e v 15 v 4.

Deze ster haakte ik met Bravo Big had ik nog in huis en een rood garen wat net lint is met haaknaald 10. Zie hieronder voor het patroon van deze leuke ster. Voor degenen die het leuk vinden om de ster ook te maken heb ik het patroon uitgeschreven. Gebruik suikerwater om hem op te stijven.

Patroon ster met zes. Het patroon is in het Nederlands en zeer makkelijk. Om het sterrensteekpatroon te haken begint u met een ketting van een oneven aantal lossen. Ik kwam er later nog één tegen bij het blog van Toedeloez die is ook mooi maar inmiddels was ik zelf al begonnen.

Een super leuk project om te haken en iets waar je nog jaren plezier van zult hebben. Hier is het patroon te vinden. Dit haakpatroon maakte ik vorig jaar. Patroon van een gehaakte ster in rood wit en blauw.

Haak 5 lossen met wit maak met een halve vaste een ring. - Aan de haak. 19-okt-2021 - Bekijk het bord kerst van Ann Boutlegier op Pinterest. Gratis en Nederlands patroon.

Met toestemming van de ontwerpster deel ik graag de Nederlandse vertaling met jullie. Gratis patroon kerststerren haken. Ik haak omdat ik het leuk vind en er plezier aan beleef. Wilt u liever een wat kleinere muziekster haken.

Hallo ik ben bezig met de ster te haken maar bij de ruitjes kom ik niet goed uit. De geschreven uitleg van deze kerst ster kan je vinden op httpshaakinformatienlpatroonhaakpatroon. Met wat kleine aanpassingen. Samen even gehaakt vanmiddag en het patroon van Engels naar Nederlands opgeschreven.

Het haakpatroon is goed uitgeschreven en er staan fotos bij. Op de site van Libelle vonden we dit patroon voor deze grote gehaakte kerstster met een diameter van 40 cm. Met de basis heb ik er mijn eigen draai aan gegeven. Haak een gewone ster of een kerstster.

Erg leuk dit gehaakte tut popje van de site Mijn eigen haakpatronen. En tussen de 2 punten in 1v. U heeft minimaal 7 l nodig voor 1 ster 9 voor 2 sterren 11 voor 3 sterren enz. Ongeveer 100 gram katoen.

Dat is een groot succes gebleken. Onderkant ster 1 Hecht met Durable Glam een draad aan in de 1e achterste lus van toer 1 aan de onderkant van de ster. De feestdagen staan weer voor de deur de tijd van lichtjes sterren en hertjes in huis. Bekijk meer ideeën over haken kerst kerst haak kerst haak patronen.

Dan is je ster klaar haak nog een zelfde ster en leg de sterren op elkaar naai het muziekdoosje vast aan de binnenkant van een ster naai de sterren op elkaar vul hem op voor het dichtnaaien. 2 v in elke 2 10 v 3. Nu haakte ik de sterren met een haaknaald 25 mm en DMC Nature waardoor ze een andere look krijgen en oooo zo leuk zijn voor aan de muur Je kunt de sterren op twee verschillende manieren dichtmaken. Zie hieronder het patroon voor de ster.

De ster is klaar en ik heb het patroon uitgeschreven. U vindt het patroon van de kleine muziekster - 20 cm hier. Haakpatroon voor een vrolijke ster amigurumi met gezichtje. - stopnaald - fiberfill of kussenvulling l losse.

Op deze DROPS video laten wij zien hoe u het sterrensteekpatroon heen en weer. 1 losse 1 vaste sla 1 steek over 3 stokjes in volgende steek 2 lossen 1 vaste in 1e losse je hebt. In ons voorbeeld hebben we 13 l gehaakt voor 4 sterren. Haak in de 1e losse 5 vaste.

Het patroon vind je op de site En nu weer haken. Haak een rand met v. 4 lossen 1e dubbele stokje haak 19 dubbele stokjes in de ring sluit aan met een halve vaste in de 4e losse van de 1e 4 lossen. Dit is een super leuk kraamcadeautje een ster blijft altijd leuk om te haken en met een muziekje erbij heb je prachtig handmade cadeautje gemaakt.

Je bent dus gewaarschuwd.


Ster Knuffeldoekje Crochet Motif Crochet Blanket Patterns Crochet Stars


Ilona S Blog Ster Haken Patroon Crochet Star Pattern Haken Kerst Haken Crochet Flowers


Hilde Haakt Ster Haken 3 Haakprojecten Haken Gehaakt Motief


Ster Haken Nederlands Gratis Patroon Haken Kerst Haken Ambacht Van Het Haken


Ilona S Blog Ster Haken Patroon Crochet Star Pattern Haken Haken Kerst Gehaakte Sterren


Pin By Chen On Haken En Breien Crochet Stars Crochet Lovers Crochet Star Patterns

Posting Komentar untuk "ster haken patroon"